Familia ajutată de vedetele Antenei 1, invidiată de rude

Ajutorul acordat familiei Bobeanu din Cărbuneşti de către vedetele Antenei 1 a făcut să încolţească invidia în sufletul localnicilor. La doar câteva zile de la plecarea echipei, soţii Bobeanu se confruntă cu o nouă problemă. Aceştia au fost somaţi să părăsească, în două săptămâni, locuinţa pe care au dobândit-o de la un bătrân, îngrijit de ei în ultimii săi ani de viaţă. Daniel Bobeanu crede că moştenitorii au apărut din iniţiativa propriilor rude care le reproşează faptul că s-au făcut de râs pe la televiziuni. Autorităţile locale spun că ridicarea noii locuinţe va dura cel puţin două luni.

Soţii Bobeanu au intrat în posesia terenului repartizat de primărie în satul Cojani. Daniel Bobeanu a început să-şi facă gardul, urmând ca începând de luni să se treacă la săparea şanţurilor pentru temelie. Autorităţile locale spun că vor continua să sprijine această familie. „Casa va avea trei camere, baie, bucătărie, precum şi anexe gospodăreşti pentru depozitarea lemnelor şi adăpostul animalelor. Deja le-am dat ţigla şi cărămida, iar dacă va fi nevoie vom aloca bani şi pentru plata manoperei, nu ne vom îneca la mal. Alături de Daniel Bobeanu vor lucra şi oamenii din sat. Credem că va dura cam două luni ridicarea casei. Sunt convins că soţii Bobeanu vor grăbi lucrările întrucât sunt oamenii sunt constrânşi să se mute, moştenitorii bătrânului de la care au dobândit casa i-au somat să se plece din actuala locuinţă”, a declarat Iuliu Călina, viceprimarul de la Târgu Cărbuneşti.

Daniel Bobeanu crede că moştenitorii bătrânului au venit la intervenţia propriei familii. „Acei oameni care ne cer să plecăm din casă sunt moştenitorii verbali ai bătrânului, pentru că nu au nici un fel de acte. Noi ne-am ocupat de înmormântarea lui, am investit bani în această casă, noi am băgat curent, plătim impozit. Dacă ştiam că vor fi atâtea probleme mă lipseam de tot. Cred că aici e mâna părinţilor mei, noi suntem certaţi cu ei. Tatăl meu a venit la mine şi mi-a spus că ne-am făcut de râs prin ziare şi la televiziuni. Mai mult, mă acuză că aş şti unde se află o nepoată care a dispărut de acasă, lucrul de care nu am habar. Eu lucrez acum la gard, sunt în şomaj pentru trei luni şi vreau să-mi termin noua casă. Ne-au ajutat foarte mult domnul primar şi domnul viceprimar”, a declarat Daniel Bobeanu.

Vedetele Antenei 1 le-au mobilat casa

Emisiunea „Poftiţi pe la noi” va avea un nou format, vedetele Antenei 1 muncind pentru a ajuta diferite cazuri sociale. Timp de aproximativ o săptămână Daniela Crudu, Bianca Drăguşanu, cântăreţul Jean de la Craiova, dansatorul Mihai Petre, dar şi celebrul Nea Mărin au rămas în Gorj implicându-se în campania de ajutorare a familiei cu opt copii din Floreşteni. „Cu sprijinul celor de la Antena 1 ne vom mobila casa. În plus, ne-au adus un televizor, o plasmă, pat supraetajat pentru copii, cu saltele noi, un parc de joacă pentru copii şi multe alte lucruri. De asemenea, au schimbat şi podeaua de casa în care locuim acum. Oricum podeaua o s-o duc la noua casă şi voi cere despăgubiri de la aşa-zişii moştenitori care nu au venit nici măcar la înmormântarea bătrânului, nu au plătit impozit, iar acum sunt interesaţi de teren”, a mai precizat Daniel Bobeanu.

Vizualizări: 378

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: