Familie întreagă distrusă într-un grav accident de circulație

Tragedie, joi seara, pe Drumul Național 67 Drobeta Turnu-Severin - Motru. O familie întreagă a fost distrusă într-un grav accident de circulație produs în localitatea Cocorova, din Mehedinți. O femeie, soțul și fratele ei au murit pe loc. Doi copii, de 7 si 15 ani, sunt în stare gravă la spital. Vinovat de nenorocire este un tânăr de 19 ani care conducea o mașină cu volanul pe dreapta.

"La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, care în urma verificărilor efectuate au stabilit că un tânăr de 19 ani, din comuna Căzănești, în  timp ce conducea un autoturism a pătruns pe sensul opus de mers nejustificat și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din comuna Șimian. Din accident a rezultat decesul conducătorului auto de 41 de ani, precum și a unei femei de 35 de ani și a unui bărbat de 37 de ani", transmite IPJ Mehedinți.

În mașină se aflau și copiii celor doi tineri. Un băiat de 7 ani și o fată de 15 ani sunt în stare gravă la spital. În accident, a mai fost ranit si un tanar de 22 de ani.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Galerie foto



Vizualizări: 20,707

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: