Fără permis, la volan

Un tânăr de 20 de ani, din comuna gorjeană Băleşti, a fost depistat de polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Liliacului, din aceeași localitate, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, oamenii legii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

De asemenea, la data de 25 februarie, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au depistat un tânăr de 18 ani, din comuna Aninoasa, în timp ce conducea pe DC 47 Sterpoaia, un tractor ce avea atașată o remorcă neînmatriculată sau neînregistrată.

Din verificările efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


 

Un caz similar a avut loc la data de 26 februarie. Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au depistat un tânăr de 14 ani, din comuna Aninoasa, în timp ce conducea pe DC 47 Costești, un ATV neînmatriculat.

Din verificările efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În ambele cazuri, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Vizualizări: 400

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: