Fărcăşeşti: Investiţii ale primăriei pentru confortul copiilor din comună

Autorităţile locale din Fărcăşeşti profită de vremea bună pentru a demara investiţii importante pentru comunitate. În această perioadă, prioritare sunt unităţile şcolare şi preşcolare, acolo unde sunt în derulare mai multe lucrări de modernizare. La grădiniţa din satulPeşteana de Jos a fost amenajată o toaletă modernă, iar Şcoala Gimnazială “Victor Popescu” va beneficia de o nouă platformă pentru activităţi sportive, dar şi de o parcare modernă.

Confortul copiilor din comuna Fărcăşeşti reprezintă o prioritate pentru autorităţile locale. La Grădiniţa din satul Peşteana de Jos a fost finalizată construcţia unei toalete cu două cabine, una pentru elevi şi o alta pentru cadrele didactice. Au fost montate chiuvete, spălător şi o toaletă care a fost racordată la apă curentă şi canalizare prin fosă. Micuţii nu vor mai fi nevoiţi să meargă afară pentru a ajunge la toaletă, toţi copiii fiind sub stricta supraveghere a educatoarei, astfel diminuându-se riscul apariţiei eventualelor probleme.

Confort şi la Şcoala Gimnazială “Victor Popescu”

Administraţia locală din Fărcăşeşti a demarat şi construcţia unei platforme betonate în suprafaţă de circa 900mp în incinta Şcolii Gimnaziale “Victor Popescu”. Aici vor fi montate porţi de handbal şi panouri de baschet, pentru toţi iubitorii sportului. Lucrările sunt în fază incipientă. Vechiul material a fost înlocuit, urmând să fie depuse straturi de balast şi piatră spartă pentru ca structura platformei să fie cât mai solidă. Investiţia primăriei va fi gata până la sfârşitul acestei luni.

Tot la Şcoala Gimnazială “Victor Popescu” va fi amenajată şi o parcare modernă pentru dascălii unităţii şcolare, dar şi pentru cetăţenii din zonă care vor dori să îşi parcheze maşinile acolo atunci când vor lua parte la meciurile de fotbal, dar şi la alte activităţi sportive organizate de autorităţile locale din Fărcăşeşti. Administraţia doreşte ca odată cu darea în folosinţă a acestei parcări moderne, niciun autoturism să nu mai aibă acces în incinta şcolii, folosind exclusiv spaţiul special amenajat.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: