Fasole cu ciolan, de 1 decembrie la Motru

Ziua Naţională a României va fi sărbătorită cu mult fast la Motru. Autorităţile locale anunţă manifestări atractive pentru cetăţenii din zonă. Câteva sute de persoane sunt aşteptate cu o masă caldă la cantina din oraş, specialitatea zilei fiind fasolea cu ciolan.

Aşa cum i-au obişnuit pe cetăţeni în ultimii ani, autorităţile locale din Motru vor sărbători şi anul acesta ziua de 1 Decembrie. Primarul Dorin Hanu a precizat care este programul manifestărilor. “Trebuie marcată această sărbătoare, mai ales că se fac momente artistice de către copiii de pe raza municipiului Motru. După aceea oamenii merg la masă. Ca în fiecare an, organizăm această masă festivă la cantina din centrul municipiului, la fosta cantină restaurant. Vor fi şi depuneri de coroane de flori la monumentul eroului din municipiul Motru”, a declarat Dorin Hanu, primarul municipiului Motru.

Administraţia publică locală este pregătită să ofere această masă caldă câtorva sute de cetăţeni din zonă. “Suntem pregătiţi pentru vreo 700 de persoane, vom oferi fasole cu ciolan şi o sticlă de apă. Anul trecut a ieşit foarte bine, mâncarea a fost foarte bună, au venit oameni care nu poţi să spui neapărat că sunt nevoiaşi.  Sunt aşteptaţi toţi cetăţenii care doresc să ia parte la această masă oferită cu ocazia acestei manifestări”, a mai spus primarul Dorin Hanu.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: