Noi drumuri asfaltate la Novaci

Mai multe străzi din oraşul Novaci au fost recent asfaltate. Este vorba de modernizarea a peste 3 km de drumuri orăşeneşti. În prezent se lucrează la ultimele retuşuri şi la realizarea podeţelor, acolo unde se impune. Şefii administraţiei publice locale au în plan pentru anul viitor asfaltarea altor câteva străzi din oraş.

Cetăţenii din Novaci vor putea circula de aici înainte în cele mai bune condiţii pe câteva străzi din oraş. Este vorba de strada Sirebu, strada Rovine, Mioarelor şi strada Berceşti, care au fost asfaltate recent. Lucrările au fost demarate la sfârşitul lunii septembrie, urmând ca în cel mai scurt timp autorităţile locale să facă recepţia lor. “Pe bugetul local, s-a procedat la asfaltarea a patru străzi din localitate, care însumează aproximativ 3,2 km. Sunt în faza finală, constructorul pregăteşte recepţia lucrărilor, se fac completări de acostamente, marcaje şi cred eu că săptămâna aceasta vom face şi recepţia. Pe lângă lucrările de reparaţii asfaltice şi covoarele care s-au efectuat, se continuă lucrările de consolidare a podului care face legătura între strada Eroilor şi strada Şesului, consolidarea este în lucru, dacă vremea va permite, vom lucra chiar şi în luna decembrie”, a declarat Dumitru Leuştean, primarul din Novaci.

Pentru modernizarea celor patru străzi şi reparaţiile asfaltice, primăria Novaci a alocat circa 96 mii euro.

Urmează

Autorităţile locale din Novaci şi-au propus pentru anul viitor modernizarea altor câteva străzi din oraş. “Pentru anul viitor, avem în plan asfaltarea a câteva străzi importante. Este vorba de vreo 13,2 km şi aş începe cu strada Valea Gilortului, strada Dumitru Brezulescu, Bălan Dumbravă, Eroilor şi Şesului”, a mai spus primarul Dumitru Leuştean. 

Vizualizări: 182

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: