Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Fast-food amendat pentru că face ciorbă

Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Gorj a aplicat în ultima săptămână amenzi de 31.200 lei unor unități de alimentație publică din Berleşti, Motru și Târgu-Jiu.

Cea mai mare amendă, 10.000 lei, a fost primită de un fast-food, pentru desfăşurarea de activităţi specifice unui restaurant, mai exact prepararea şi servirea ciorbelor direct către consumatorul final. Unitatea era restricţionată de la această activitate prin documentul de înregistrare eliberat de D.S.V.S.A. Gorj.

Tot cu zece mii de lei a fost sancționat un fast-food pentru lipsă de igienă, dar și un supermarket, pentru dispunerea nesectorizată a produselor de origine animală (lactate, mezeluri) pe rafturile vitrinei frigorifice din zona de expunere.

O amendă mai mică, de 1.200 lei, a primit un magazin alimentar, pentru comercializarea produselor alimentare direct către consumatorul final într-un spaţiu neînregistrat sanitar-veterinar şi pentru siguranţa alimentelor.

Vizualizări: 1,871

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: