CE Oltenia vrea să dea milioane de lei pe role și ghirlande

Complexul Energetic Oltenia organizează o licitație deschisă pentru achiziționarea de role și ghirlande de role pentru benzile transportoare. Contractul a fost împărțit în patru loturi. Compania vrea să încheie un contract-cadru pe 2 ani. Valoarea estimată a achiziției este între 4,74 milioane lei și 7,78 milioane lei, fără TVA.

„Ghirlandele de role și rolele singulare sunt necesare pentru asigurarea funcționării utilajelor de mare capacitate, pentru realizarea programelor de mentenanță, cât și pentru prelungiri/montări de transportoare cu bandă. Înlocuirea la timp a ghirlandelor role și role singulare defecte duce la reducerea staționărilor datorate de incidente și accidente, asigurând realizarea programului de producție”, se arată în caietul de sarcini.

Firmele interesate de această licitație au termen până la data de 1 iulie, ora 15:00, să depună ofertele sau cererile de participare.

În primăvara anului trecut, Consiliul Concurenței a declanșat o investigație la CE Oltenia privind o posibilă trucare a unor licitații organizate pentru achiziționarea de role și ghirlande de role pentru benzi transportoare de cărbune.

Autoritatea de Concurență a suspectat că mai multe firme s-au înțeles să-și împartă contractele atribuite cu ocazia participării în asociere la procedurile de achiziție publică, cu scopul de a elimina concurența dintre ele.

Sesizarea a fost făcute de către Complexul Energetic Oltenia. Rezultatele anchetei nu au fost date publicității.

Vizualizări: 2,300

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: