Fast-food-uri și brutării, scoase la vânzare

Finanțele Publice Gorj scot la licitație orice bun în vederea colectării obligațiilor fiscale restante ale firmelor. Pe lista neagră a instituției, care în această perioadă și-a intensificat acțiunile de recuperare a debitelor, se află cinci firme din Târgu Jiu, Bumbești-Jiu și Tismana. Aparate de shaorma, hot-dog, cuptoare de panificație și centrale termice sunt vândute la prețuri între 1.950 lei și 3.500 lei.

Fast-food-urile și brutăriile au fost luate în vizor de Direcția Generală a Finanțelor Publice Gorj. Pentru că nu și-au plătit datoriile la timp, firmele ce comercializează produse de panificație sau fast-food trebuie să plătească acum cu echipamentele din dotare, fiind executate silit. Măsurile de executare silită constau în comunicarea somațiilor, înființarea de popriri asupra disponibilităţilor din conturile bancare ale agenţilor economici, înființarea de popriri pe veniturile terţilor și aplicarea sechestrului asupra bunurilor mobile și imobile. Astfel, pe 19 decembrie vor fi scoase la licitație bunurile firmei SC Mary al Bochy SRL din Târgu Jiu, ce constau în aparate pentru prepararea hot-dogilor, shaormei și a cartofilor prăjiți la prețuri ce variază între 400 și 1950 lei. Tot de la această firmă se vor vinde rafturi la prețul de 15 lei, o plită metalică în valoare e 300 lei, cât și o chiuvetă de inox la 55 lei. Bunurile unei brutării, de această dată din Tismana, respectiv SC Avilprod SRL, printre care un cuptor de panificație, o centrală termică sau echipamente pentru lini de panificație, vor fi scoase de asemenea la licitație. Prețurile variază între 1.000 și 5.000 lei.

Terenuri și autoutilitare, la licitație

Din vizorul Finanțelor Publice nu au scăpat nici firmele din Bumbești-Jiu. Pentru recuperarea unei sume de 10.000 lei va fi valorificată o autoutilitară marca DAF. De asemenea, un teren arabil în suprafață de 1054 mp, situat în cartierul Slobozia, ce a aparținut societății Biarom SRL din Târgu Jiu, va fi valorificat pentru suma de 31.240 lei. Pe site-ul instituției se mai găsește și un circular pentru debitat material lemnos, estimat la 3.000 lei.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: