FCSB și CS U Craiova, capi de serie

Tragerea la sorţi a primului tur preliminar al Ligii Europa va avea loc astăzi, la Nyon, de la ora 13.00, în urma acesteia urmând să îşi afle adversarele echipele FCSB, Universitatea Craiova şi FC Botoşani.

 
În primul tur preliminar sunt implicate 94 de echipe. Pentru tragerea la sorţui, echipele au fostt împărţite în 15 grupe: 13 cu câte şase echipe şi două cu câte opt. Fiecare grupă are trei echipe capi de serie şi trei care nu sunt capi de serie, în cazul ultimelor două grupe patru capi de serie şi patru care nu sunt capi de serie.

FC Botoşani a fost repartizată în grupa 12 şi nu este cap de serie. Botoşănenii ar putea întâlni Lech Poznan (Polonia), Partizan Belgran (Serbia) sau Ordabasy Şimkent (Kazahstan).

În grupa 13, FCSB, care se numără printre capii de serie, are ca potenţiali adversari Shirak (Armenia), Sirens (Malta) şi învingătoarea dintre Engordany (Andorra) şi Zeta (Muntenegru), confruntare din runda preliminară.

Universitatea Craiova este printre capii de serie din grupa 14, în care se află opt echipe. Craiovenii ar putea întâlni Noah (Armenia), Sumgayit City (Azerbaidjan), Petrocub-Hincesti (Moldova) sau Lokomotiv Tbilisi (Georgia).

Meciurile vor avea loc la 27 august. Dacă va fi cazul, vor exista prelungiri şi lovituri de departajare pentru stabilirea câştigătoarelor. Echipele care se impun vor evolua apoi în turul doi preliminar al Ligii Europa.

Vizualizări: 718

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: