Când ar putea juca Craiova meciul de la Giurgiu

Meciul Astra Giurgiu – Universitatea Craiova din etapa a 9-a a play-off-ului a fost amânat din cauza unui caz de COVID-19 din lotul gazdelor. Varianta optimistă pentru toată lumea este ca acest meci să se joace vineri, deşi e greu de crezut, pentru că nu vor trece cele cinci zile necesare unei noi testări.

Partida dintre Astra Giurgiu și Universitatea Craiova, programată miercuri, 29 iulie, de la ora 21:30, nu se va mai disputa. Oficialii LPF au decis amânarea acestei întâlniri, după ce jucătorul Astrei, Ljuban Crepulja, a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

Craiova a fost la un pas să facă deplasarea pentru meciul de la Giurgiu, amânat în cele din urmă, dar, în urma informaţiilor primite de la DSP, echipa a rămas pe loc.

Patronul oltenilor, Mihai Rotaru, a dezvăluit că fotbalistul Astrei se simte destul de rău, precizând în același timp că meciul s-ar putea juca vineri, într-o variantă optimistă. „A fost o stare de disconfort la nivelul întregului grup. Întotdeauna avem teama că nu se poate juca un meci. Șansele erau foarte mici să se întâmple astăzi asta. E un caz destul destul de grav la Astra. Jucătorul are febră, convulsii musculare. Am avut 100 de telefoane. Noi am rămas pe loc. Am avut o tentativă să plecăm, dar ne-am dat seama că poate interveni DSP-ul. S-a discutat cu staff-ul, am decis să rămânem pe loc, ca să nu riscăm să ne întoarcem înapoi. Conform protocolului existent, ei ar trebui să stea cinci zile în izolare. Varianta optimistă e că acest meci se va juca vineri. Protocolul nu s-a schimbat, este în vigoare. Este normal ca autoritatea statului să aibă un cuvânt. Din păcate, acest caz nu a fost asimptomatic. Din ce știu, cei de la OMS au spus că transmiterea de la asimptomatici este scăzută. Noi avem până acum în jur de 500 de teste făcute. Jucătorii români nu au vacanță. Este cel mai greu campionat din Europa”, a spus patronul Craiovei, la Digi Sport.

Partida dintre Astra Giurgiu și Universitatea Craiova era programată miercuri, 29 iulie, de la ora 21:30.

Vizualizări: 1,284

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: