Și CSU Craiova vrea să joace pe stadionul din Târgu Jiu

FCU Craiova şi patronul Adrian Mititelu trăiesc un deja-vu în ceea ce priveşte stadionul pe care ar vrea să evolueze formaţia de Liga 3. După ce echipa sa nu a fost lăsată să joace pe „Ion Oblemenco”, Adrian Mititelu se va vedea nevoit să renunţe probabil şi la stadionul din Târgu Jiu unde a făcut deja o solicitare să evolueye echipa sa, și unde vrea acum să evolueze şi CS Universitatea Craiova, pentru că va schimba gazonul pe "Ion Oblemenco".

CS Universitatea Craiova  îi „fură” din nou stadionul lui Adrian Mititelu. Mai vechea dispută dintre cele două formaţii craiovene se mută acum pe stadionul din Târgu Jiu. FC U Craiova, formația lui Adrian Mititelu, a făcut o solicitare încă din vară pentru a juca pe stadionul din Târgu Jiu, atunci când acesta va fi inaugurat. Iari Adrian Mititelu chiar a fost să vadă noul stadion din Târgu Jiu şi s-a înţeles cu primarul Marcel Romanescu să aducă echipa FCU să joace meciurile de pe teren propriu la Târgu Jiu.


Acum însă și CS Universitatea Craiova, echipa care evoluează în  Liga 1, se luptă pentru același stadion din Târgu Jiu pe care ar dori să joace peste câteva luni, atunci când vor începe lucrările de schimbare a gazonului de  pe stadionul „Ion Oblemenco”. Situația devine din nou un motiv de scandal între cele două echipe din Craiova care au avut dispute şi pe seama stadionului din Craiova.

La discuţiile pe care le-a purtat cu primarul Romanescu, Adrian Mititelu discutase inclusiv de un meci de inaugurare a stadionului între Pandurii şi FCU Craiova. Patronul celor de la FCU s-a văzut astăzi pus în fața noii situații și a oferit o primă reacție, destul de calm însă, pentru gsp.ro: „Eu am avut o înțelegere cu primarul, mai departe nu depinde de mine, nu am nicio putere. Ce pot eu să mai zic?! Așa îmi promisese...”. Mingea e acum în terenul primarului Marcel Romanescu, care va trebui să spună pe care dintre formaţiile din Craiova le preferă la Târgu Jiu.


Deocamdată nu s-a stabilit nimic concret dar, cel mai probabil, autorităţile de la Târgu Jiu vor prefera o echipă de Liga I uneia de Liga 3, mai ales că pe toate stadioanele tarifele de închiriere pentru Liga 1 sunt incomparabil mai mari decât pentru Liga 3, iar numărul de spectatori care ar veni să vadă meciuri din prima ligă ar fi de asemenea foarte mare.

Vizualizări: 1,406

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: