Gloria Buzău a trecut prea ușor de ACS Viitorul Târgu Jiu

ACS Viitorul Târgu Jiu nu a mai reușit o surpriză în meciul din etapa a 13-a a Ligii 2, fiind învinsă destul de ușor, cu scorul de 3-1, de echipa din Crâng. Formația pregătită de Florin Stîngă nu a mai arătat precum cea care reușea să învingă etapa trecută liderul Steaua, și, având în vedere cât de lejer s-au impus gazdele, victoria obținută în fața liderului pare acum doar o întâmplare.

În partida disputată la Buzău elevii lui Stîngă au contat în atac abia în ultimele minute de joc, când meciul era decis de jucătorii lui Adrian Mihalcea.

Meciul de la Buzău a fost dominat autoritar de Gloria Buzău care a reușit să-și simplifice jocul încă din minutul 14, când Valentin Munteanu a profitat de o respingere slabă a lui Opric și a marcat. Ocaziile Gloriei au curs la poarta oaspeților însă desprinderea a venit abia în minutul 50, când Andrei Blejdea a profitat de o altă gafă a lui Opric și a înscris simplu. Și Alexandru Boiciuc și-a trecut numele pe lista marcatorilor în minutul 54, după o fază de contraatac, scorul devenind 3-0. Jucătorii lui Mihalcea s-au relaxat apoi și au evoluat la trecerea timpului, astfel că adversarii au avut șansa să se apropie mai mult de poarta lui Relu Stoian, care a și acuzat o accidentare musculară, după cum a informat liga2.ro. Pe acest fond de joc, Alexandru Dulca (88) a reușit să înscrie din careu după ce a trecut de Sălceanu și Marku.

În urma acestei victorii Gloria Buzău a urcat pe locurile de play-off, iar ACS Viitorul rămâne în partea a doua a clasamentului cu 15 puncte și cu un golaveraj mai slab ca al Ripensiei, fiind pe locul 14.

Vizualizări: 256

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: