FCU Craiova, din nou pe stadionul Ion Oblemenco

FCU Craiova a revenit pe stadionul ”Ion Oblemenco”, cu acordul autorităților locale. Oltenii au realizat ședința foto pentru prezentarea echipei și a echipamentului din Liga 2.

FCU Craiova a realizat, vineri, ședința foto pentru prezentarea echipei pentru noul sezon, dar și a noilor echipamente de joc din ediția 2020-2021 a Ligii 2. Ce surprinde este locul în care au fost făcute fotografiile, pe stadionul ”Ion Oblemeco”, unde a primit răspunsuri negative din partea autorităților locale, cu privire la posibilitatea de a juca partidele din Liga 2 acolo.

Potrivit Ediție.ro, FCU Craiova va da publicității, în zilele următoare, primele fotografii cu cele două rânduri de ținute pe care elevii lui Eugen Trică le vor îmbrăca în campionatul Ligii 2. Pentru meciurile din Cupa României, oltenii se vor echipa într-o ținută specială.

În urmă cu trei zile clubul patronat de Adrian Mititelu anunța pe pagina de Facebook faptul că a primit un nou refuz din partea Primăriei Municipiului Craiova, că nu poate juca pe cel mai mare stadion al orașului. FCU nu va putea reveni în Bănie și va evolua mai mult ca sigur la Drobeta Turnu Severin, acolo unde a mai evoluat.

Autoritățile locale susțin că pentru ca echipa din Liga 2 să joace pe stadionul ”Ion Oblemenco”, acolo unde își desfășoară jocurile de acasă U Craiova din Liga 1, e nevoie de modificarea unei hotărâri a Consiliului Local privind stabilirea și aprobarea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2020, iar după aceea se va putea analiza solicitarea venită din partea clubului condus de Mititelu.

În returul sezonului trecut de Liga 3, ”FC U” Craiova i-a desfășurat meciurile de acasă la Târgu Jiu, însă acum nu mai e posibil, din moment ce acolo joacă două echipe de Liga 2, Pandurii și ACS Viitorul.

Pe stadionul de la Severin, U Craiova 1948 SA a jucat câteva dintre meciurile amicale din această vară. Până acum, oltenii au desfășurat șapte partide de verificare, cu CSM Reșița (scor 5-2), Concordia Chiajna (scor 1-1), Ripensia Timișoara (scor 2-2), Viitorul Târgu Jiu (scor 2-1), Pandurii Târgu Jiu (scor 4-0), Farul Constanța (scor 2-0) și SCM Gloria Buzău (scor 0-1).

Vizualizări: 1,114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: