Pandurii joacă vineri două meciuri amicale

Antrenorul Călin Cojocaru este decis să se ţină de cuvânt şi chiar să depăşească numărul de meciuri amicale propus pentru această vară. Pandurii au programat pentru vineri  încă două meciuri de verificare, după ce şi miercuri au jucat două amicale.

Dacă miercuri au jucat cu echipe din eşaloanele inferioare, Gilortul şi Jiul Rovinari, cei de la Pandurii joacă vineri cu două colege de la Liga 2, ACS Viitorul Târgu Jiu şi CSM Reşiţa. După ce o echipă va juca de la ora 11:00 cu Viitorul, o altă echipă va fi trimisă pe teren de Călin Cojocaru în cel de-al doilea meci de pregătire, cu CSM Reşiţa, de la ora 18:00.

Reşiţa întoarce astfel vizita gorjenilor după doar o săptămână de la precedentul amical, atunci când Pandurii au inaugurat noul gazon al stadionului celor de la CSM.

Cojocaru profită de acest program aglomerat de amicale pentru a-şi testat toţi jucătorii aflaţi în probe dar şi tinerii juniori din lot, pentru că lotul celor de la Pandurii încă nu a fost definitivat. „Încă nu am definitivat un lot. Avem foarte mulți jucători în acest moment la pregătiri, în probe. Cu siguranță, până în data de 29 august, suporterii echipei Pandurii vor avea afișat, pe site-ul clubului, lotul cu care echipa va ataca sezonul 2020-2021”, a declarat directorul sportiv al pandurilor, Camilian Floroiu.

Vizualizări: 419

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: