Pandurii invită asociaţii să salveze echipa de Liga 3

Pandurii a ajuns într-o situaţie critică şi apelează acum la membrii asociaţi să salveze echipa de la o posibilă retrogradare pe criterii financiare. Echipa fanion a Gorjului şi-a convocat membrii fondatori şi asociaţii la o şedinţă pentru discuții legate de finanţare.

Conducerea clubului Pandurii a solicitat vineri administratorului judiciar convocarea urgentă a Adunării Generale pentru stabilirea contribuției financiare a fiecărui asociat, conform prevederilor statutare. Demersul a mai fost făcut şi la începutul acestui an, dar fără rezultat. Situația actuală de la club şi cea în care a pus FRF echipa din Târgu Jiu nu este una favorabilă echipei gorjene, aspect care poate fi constatat și din comunicatul, remis, prin intermediul site-ului oficial. ”Clubul Sportiv Pandurii Lignitul Târgu Jiu a solicitat Administratorului Judiciar convocarea urgentă a Adunării Generale a membrilor asociați pentru stabilirea contribuției financiare a fiecărui asociat, conform prevederilor statutare. Demersul a mai fost făcut şi la începutul acestui an, dar fără rezultat, ulterior neinsistându-se datorită situațiilor create odată cu pandemia Covid-19. Având în vedere situația critică în care este pusă echipa din Liga a doua Pandurii Târgu Jiu de către Federația Română de Fotbal, din cauza restanțelor financiare către jucători și angajați, precum și sumele mari pe care membrii asociați le datorează clubului, Pandurii Târgu Jiu solicită sprijinul urgent al membrilor săi asociați pentru evitarea excluderii echipei de seniori din competiția națională Liga a doua”, se arată în comunicatul remis de panduriics.ro

Pandurii are de recuperat aproximativ 3 milioane de euro de la membrii asociați, iar procesul a ajuns în ultima fază, la Înalta Curte de Casație și Justiție. Cu acești bani s-ar putea plăti datoriile către foștii jucători/antrenori și angajați, acesta fiind practic motivul pentru care clubul n-a primit certificarea pentru sezonul următor din Liga 2.

Vizualizări: 797

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: