FCU Craiova s-a deplasat degeaba la Târgu Jiu

FCU Craiova a făcut degeaba deplasarea la Târgu Jiu pentru amicalul  cu Pandurii. Echipele n-au intrat pe stadionul Municipal din Târgu Jiu pentru că terenul era parţial îngheţat şi impracticabil, dar şi pentru că Pandurii nu avea acceptul primăriei de a folosi terenul.

Amicalul dintre Pandurii Târgu Jiu și FCU U Craiova, programat pentru sâmbătă, de la ora 13:00, n-a mai avut loc.  Abia aproape de ora jocului s-a constatat că suprafața de joc a stadionului Municipal, acolo unde se dorea disputarea partidei, era înghețată, dar şi pentru că Primăria Târgu Jiu  nu mai permite ca Pandurii să joace acolo fără să plătească 5000 de lei. Doljenii s-au oferit să plătească ei această sumă, dar când au văzut terenul au refuzat să mai joace şi au refuzat inclusiv propunerea gazdelor de a se duela pe terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv Municipal.

Liderul Ligii 2 a făcut cale întoarcă la Craiova, iar antrenorul Ovidiu Stângă a fost extrem de nervos că jucătorii săi au pierdut vremea pe drum, fără să dispute penultimul test înainte de reluarea campionatului.

nteresant este și faptul că formația gorjeană nu a disputat nici alte amicale în această iarnă pe arena nouă, însă acum asigurase trupa lui Ovidiu Stângă că partida se joacă pe stadionul Municipal şi chiar înştiinţase primăria despre acest lucru..

Cei de la Pandurii au propus Craiovei să joace pe terenul sintetic, însă Ovidiu Stângă a refuzat această variantă, și-a urcat echipa în autocar și s-a plecat acasă. Rămasă fără adversar, Pandurii a rămas să se antreneze pe terenul sintetic.

Vizualizări: 912

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: