Femeie bine îmbrăcată, filmată în timp ce fura un portofel - VIDEO

O femeie a fost filmată de camerele de supraveghere în timp ce fura un portofel uitat pe tejgheaua unui market din zona Piaţa Mică din Târgu Jiu. Imaginile sunt acum probă la dosar, pentru că femeia păgubită a sunat la 112 să anunțe incidentul. În portofel avea peste 1.000 de lei și documente de identitate.

Ce faci dacă găsești pe o tejghea la magazin un portofel? Îl iei! Asta dacă judecăm după faptele unei femei care nu s-a sfiit să ia un portmoneu pe care o clientă îl uitase în market. Pe imaginile surprinse de cameră de supraveghere se observă cum portofelul rămâne acolo mai bine de zece minute, deși pe lângă el trec mai mulți oameni. Totul până când o altă femeie îl vede, îl verifică și îl pune în geantă.

Evident după ce se uită în dreapta şi în stânga să nu fie observată de cineva. A uitat însă să verifice camerele de supraveghere care au surprins tot momentul. Imaginile sunt acum probă la dosar. Păgubită a sunat la 112 şi a anunţat că în portofel avea peste 1.000 de lei și documente de identitate.

Oamenii legii urmează acum s-o identifice pe femeia care a sustras portofelul. „Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat. A fost o sesizare prin apelul de urgență 112”, a fost declarația purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Gorj, Ion Lazăr.

Vizualizări: 7,816

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: