Micuța Maya, ultima vizită acasă, la Târgu Jiu. Dramă în Italia!

Maya, un îngeraș de copil al unor târgujieni stabiliți în Italia, a murit duminică într-un accident rutier care a avut loc pe autostrada A21. Mama ei este în comă într-un spital din Brescia. Mașina condusă de tatăl fetiței, de 41 de ani, a intrat în mod inexplicabil sub un camion parcat.

Mihai și Mihaela Vlădăianu, părinții fetiței, au fost în trecut angajați ai teatrului Elvira Godeanu din Târgu Jiu, ca sunetist și cabinieră. Cei trei au venit în vizită la rudele din Gorj, dar la întoarcere, cel mai probabil pe fondul oboselii, s-a produs teribilul accident.

Autoritățile italiene au stabilit că fetița stătea în spate, fiind asigurată. Pe asfalt există urme de frânare. Accidentul a avut loc în zona parcării de serviciu din Porzano di Leno. Trei ambulanțe și un elicopter au ajuns la locul accidentului, dar pentru micuța Maya nu s-a mai putut face nimic. Mama fetiței, grav rănită, a fost preluată de un elicopter și dusă la spitalul din Brescia.

Familia de români era rezidentă la Imperia în regiunea Liguria, Italia. Foștii colegi ai soților Vlădăianu au rămas șocați la aflarea veștii, mai ales că cei doi și fetița au fost vineri la teatru. “Nu e de acceptat așa ceva!!! De ce? Dumnezeuleee! Maya, o minune de copil! De-acolo de sus, cu aripile tale de îngeraș să îi ocrotești pe părinții tai rămași, care, acum au mare nevoie de asta…! Multă, multă, multă putere sufletelor voastre! Suntem cu inima alături de voi toți”, a scris pe facebook actrița Rodica Gugu Negrescu. „Înger frumos şi nevinovat plecat la ceruri… Cu toții suntem în stare de şoc… Cu toții suntem alături de voi…”, este și mesajul actriței Monica Sfetcu.

Galerie foto


Vizualizări: 6,562

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: