Festivalul murelor, la prima ediție

Cooperativa Agricolă Valea Amaradiei Catalunya organizează prima ediție a Festivalului murelor în zilele de 20-21 iulie 2019, în comuna Roșia de Amaradia, județul Gorj.

“Cu această ocazie invităm toți producătorii de mure din țară să participe la acest eveniment, unde pot să prezinte fructele pe care le produc sau produsele obținute din acestea. De asemenea invităm toți consumatori acestor minunate fructe să participe și să se aprovizioneze cu cele mai bune fructe de la cei prezenți. Nu în ultimul rând invităm și suntem siguri de participarea beneficiarilor din rândul comercianților și procesatorilor acestor fructe”, arată organizatorii pe pagina de socializare.

La eveniment vor fi invitați reprezentanți ai presei de specialitate, reprezentanți ai guvernului respectiv ai Ministerului Agriculturi și Direcției Agricole Gorj, reprezentanți ai administrației locale și județene, Grupuri de Acțiune Locală, instituții de învățământ cu profil agricol, meșteri populari, formații artistice, sponsori și alții. (A.A.)

Vizualizări: 2,228

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: