Filip anunţă un documentar cu „activitatea” consilierilor din Rovinari

Consilierii locali de la Rovinari s-au simţit ameninţaţi, după ce Robert Filip a declarat că va face publice înregistrările din campaniile electorale. De această dată Filip spune că va face „un documentar” despre consilierii locali, care va fi postat pe Facebook. Asta pentru a vedea rovinărenii ce au muncit aceia care acum se laudă cu activitatea tatălui său.

Rep.: Aţi reuşit să adunaţi toate înregistrările din campaniile electorale? R.F.: Aş vrea să lămurim un singur lucru, ca şi televiziunile şi ziarele locale să fie imparţiale şi să nu creăm un scandal din situaţia de la Rovinari sau din ce am declarat eu la primul interviu. Nu am zis niciodată că o să scot filmări, să ameninţ consilieri, eu am zis că o să scot toate filmările din campanie, de la televiziunile locale şi din arhiva personală, unele sunt chiar publice, puse pe site-urile de socializare, pe YouTube, iar acele filmări vor fi toate făcute într-un colaj şi o să fie publicate chiar pe un site de socializare să le vadă toată lumea activitatea acelor consilieri de la Rovinari, pentru că toată lumea se laudă că va continua munca primarului Filip, că fac proiecte, că ei fac ce nu s-a făcut. 

Rep.: Şi totuşi în ce scop veţi face acel colaj? R.F.:  Eu vreau să vadă rovinărenii ce activitate au avut aceşti consilieri locali din anul 2004 până în prezent. Aceste filmări sunt chiar la televiziuni locale, nu sunt filmări de ameninţări. Eu nu am făcut nici o referire la vreo formaţiune politică de la Rovinari, la consilierii PNL, PSD, UNPR sau PPDD. Eu am spus atât: toţi acei consilieri stăteau pe la uşile primarului ca să-şi rezolve problemele personale. Vom pune în balanţă activitatea lor până în prezent cu ceea ce fac în prezent. Nu am spus niciodată că aş avea anumite filmări şi că îi ameninţ pe unii consilieri. Nicidecum, o să fie nişte filmări, care deja sunt publice, o să se facă un documentar cu toate aceste filmări ca să vadă rovinărenii ce activitate au avut aceşti oameni la Primăria Rovinari şi de ce unii se bat cu pumnul în piept că acum sunt cei mai deştepţi, iar primarul Filip n-a făcut nimic la Rovinari sau că a făcut ce nu trebuia să facă şi că îndreaptă ei acum. Va fi o situaţie transparentă a activităţii lor de până acum, adică să vadă lumea concret ce muncă au depus ei până în prezent.

Rep.: Liberalii de la Rovinari au spus că şi-au găsit sediul partidului golit de mobilier pentru că aţi luat scaunele şi mesele să le duceţi la restaurant, pe motiv că au fost aduse de tatăl dumneavoastră. Cum comentaţi?  R.F.: N-am nici un amestec, nu mă interesează, nu vreau să intru cu ei în nici un scandal. Pe mine mă interesează să-mi văd de treaba mea, să-mi ajut familia şi să-mi rezolv problemele, care sunt destul de delicate. N-aş vrea să treacă nimeni prin ce am trecut noi în perioada aceasta. Nu este adevărat, eu ştiu doar că atunci când trăia tatăl meu s-au folosit de anumite bunuri oamenii de acolo, au ţinut şedinţe, aveau nevoie de scaune, de mese, atâta tot. Nu a fost mobilierul de acolo luat de către mine. Ei pot să spună ce vor, nu vreau să intru în polemici cu ei. Oricum testul lor îl vor da la anul, când o să vadă toată lumea de ce sunt în stare şi ceea ce au făcut. Oamenii pot să facă singuri o analiză să vadă ce realizări a făcut fiecare acolo. 

Rep.: În altă ordine de idei, ce ne puteţi spune despre activitatea dumneavoastră în calitate de copreşedinte UNPR?  R.F.: De marţi dimineaţă plecăm în teritoriu ca să ne refacem organizaţiile. Avem un minus de 10-15 organizaţii în anumite localităţi, unde nu suntem aşa bine pregătiţi. O să vină şi domnul Vlaicu de la UNPR şi vom merge împreună să ne refacem toate organizaţiile. Ca şi copreşedinte la UNPR vreau să ne stabilim targetul, să avem toate organizaţiile formate şi să ajungem la un maxim de 10%. La un 10% ar trebui să scoatem minim 3-4 consilieri judeţeni şi ar cam trebui să avem 4-5 primari în plus, faţă de cei de acum. 

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: