Popeangă (PSD): Ciurel şi Călinoiu au pierdut susţinerea lui Ponta

Deputatul PSD, Vasile Popeangă, este convins că se doreşte schimbarea lui Laurenţiu Ciurel din funcţia de manager al Complexului Energetic Oltenia. Ba mai mult, spune că Ciurel nu mai este susţinut de Victor Ponta din cauză că Organizaţia PSD Gorj a votat pentru Liviu Dragnea, din acest motiv şi Ion Călinoiu ieşind din graţiile premierului. Popeangă nu crede că Victor Ponta va mai veni să deschidă anul şcolar la Târgu Jiu, întrucât nu va mai candida în Gorj.

Rep.: Se zvoneşte că Laurenţiu Ciurel nu mai are susţinerea lui Victor Ponta. Ce părere aveţi?

V.P.: Aceste zvonuri nu au fost întâmplătoare. Faptul că domnul Bălan de la Vâlcea a confirmat că a fost întrebat dacă doreşte să vină la conducerea Complexului Energetic Oltenia denotă că într-adevăr există această intenţie de schimbare a domnului director Ciurel. Ciurel nu mai are susţinere de la premierul Victor Ponta, ca urmare a activităţii lui la diverse instituţii ale statului. De asemenea, Ion Călinoiu nu mai are susţinerea lui Ponta pentru domnul Ciurel că a votat aşa cum a votat, când a fost vorba de preşedintele interimar al PSD.

Rep.: Credeţi că relaţiile s-au răcit după alegerea lui Dragnea?

V.P.: Eu am informaţii, pe surse, că se doreşte schimbarea domnului Ciurel pentru că el a fost susţinut 100% de către premierul Victor Ponta. Să fie clar pentru toată lumea! Relaţiile s-au răcit total, iar eu vă spun o chestiune, chiar dacă Ion Călinoiu se laudă că are trecere la Liviu Dragnea deocamdată premier este Victor Ponta, iar Victor Ponta nu-l mai susţine pe Ciurel. Acum Ciurel îşi ia firmă de consultanţă ca să scape de vina concedierilor. Sunt nişte bani aruncaţi, iar Ciurel vrea să dea vina pe firma respectivă în ceea ce priveşte concedierile 

Rep.: Liderii PSD Gorj îl aşteaptă pe Victor Ponta la deschiderea anului şcolar. O să vină?

V.P.: Părerea mea este că premierul nu va mai veni în Gorj. Dacă premierul vine la Târgu Jiu, la deschiderea anului şcolar, înseamnă că este un semnal că va mai candida la alegerile parlamentare din anul 2016 la Gorj. Relaţiile la Dolj sunt la fel de tensionate cu premierul Victor Ponta, ca şi aici, în condiţiile în care şi cei de la Dolj au votat împotriva Rovanei Plumb.

Rep.: Vă aşteptaţi la surprize şi la Gorj, ţinând cont că în luna septembrie se fac alegeri pentru organizaţia judeţeană?

V.P.: La noi, la Gorj, echipa de conducere va fi clară, vor rămâne aceiaşi: Florin Cârciumaru, Ion Călinoiu şi Gheorghe Milosteanu. Totuşi întocmirea listelor pentru alegerile de anul viitor depinde de ce se va întâmpla la nivel naţional. Dacă rămâne preşedinte Liviu Dragnea, listele de primari, consilieri locali şi parlamentari le va face Ion Călinoiu. Să nu-şi facă cineva vreo iluzie că va fi altfel. Dacă nu va fi Liviu Dragnea este de discutat. Conducerea de la Gorj şi-a dat votul pentru Liviu Dragnea.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: