Viceprimarul Aurel Popescu îi rămâne fidel lui Ponta

Liderul PSD Târgu Jiu, viceprimarul Aurel Popescu, spune că își dorește ca Victor Ponta să candideze pentru un post de parlamentar de Gorj în 2016. Popescu spune despre Ponta că are potențial și că în cele trei mandate de parlamentar de Gorj a făcut ca la nivel de județ "să se întâmple lucruri bune". Declaraţiile vin într-o perioadă în care pesediştii se reorientează pentru susţinerea liderilor din anturajului lui Liviu Dragnea.

Reporter: Credeți că domnul Ponta va candida anul viitor tot în judeţul Gorj?

Aurel Popescu: Personal mi-aș dori un candidat de o asemenea putere, aș putea să spun putere de muncă și dorință de a lucra în folosul cetățenilor Gorjului și României, pentru că a dovedit în mandatele pe care le-a avut că ne putem baza pe un parlamentar care a făcut tot posibilul ca în județul Gorj să se întâmple lucruri bune. Nu mai departe de ultimul mandat, pentru că este cel mai aproape de noi și în vizorul nostru, știm cât de mult s-a luptat domnul Victor Ponta pentru ca tot ce înseamnă Complexul Energetic Oltenia să rămână aici, la Târgu Jiu. Este un lucru care i se datorează, este o realizare deosebit de importantă pentru noi, gorjenii, să ne putem baza în continuare pe această activitate care asigură un număr foarte mare de locuri de muncă târgujienilor și gorjenilor.

Rep.: Domnul Ponta este deputat de Gorj însă în ultimele luni nu a mai venit în zonă. Cum explicați absența sa?

A.P.: Cred că fiecare dintre noi realizează importanța postului pe care îl are în dreptul său în această perioadă. A fi prim-ministru și a face față tuturor provocărilor pe care le are în dreptul său nu este foarte simplu, iar realizările pe care actualul guvern le are denotă faptul că implicarea domnului prim-ministru și a actualului guvern au fost majore. Au fost implicări majore pentru că România, în toți acești trei ani și jumătate, a înregistrat în fiecare perioadă de timp creșteri economice substanțiale care se simt acum în economia noastră și se simt acum în buzunarul nostru, al tuturor.

Rep.: Conform unor surse, domnul Ponta nu ar mai dori să candideze ca parlamentar de Gorj, ci de Dolj.

A.P: E bine spus, e vorba de surse. Vom vedea în 2016 unde va candida domnul Victor Ponta. Personal îmi doresc un candidat de o asemenea anvergură și cu un asemenea potențial. Domnul Victor Ponta are în continuare un potențial extraordinar, un potențial care poate să fie pus în slujba gorjenilor și pentru gorjeni.

Rep.: După trei mandate de parlamentar de Gorj, ce ar însemna pentru gorjeni să candideze la Dolj, mai ales că Gorjul a fost o rampă de lansare pentru Victor Ponta?

A.P: Ar însemna că domnul Victor Ponta are aprecieri nu numai în Gorj,  are aprecieri și în Dolj, și în orice altă zonă din această țară. Este o persoană apreciată, o persoană care a demonstrat că este capabilă să susțină problemele oricărui județ al României.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: