Filip, declarații acide despre PSD și ALDE: Au dus CEO spre cimitir

Declarații surprinzătoare făcute de primarul ALDE din Rovinari. Robert Filip a comentat ruperea alianței dintre PSD și ALDE și a subliniat că atât cei susținuți în funcții publice la nivel local, cât și cei de la nivel național n-au făcut nimic pentru a sprijini Complexul Energetic Oltenia, deși partidul său a primit Ministerul Energiei. Mai mult, n-ar fi fost interesați de problemele companiei, iar „acum noi, ca proștii, le vom deconta”.

Primarul din Rovinari, Robert Filip, s-a arătat dezamăgit de activitatea colegilor săi care puteau ajuta Complexul Energetic Oltenia cât au deținut funcții-cheie în domeniu. “Din punctul nostru de vedere, atât eu cât și domnul Iordache ne-am făcut treaba la Gorj. Am scos al doilea rezultat pe țară într-un timp foarte scurt și fără structuri. Ce rămâne de clarificat acum și n-aș vrea să ajungem acolo ca peste un an, doi, aș vrea să văd cine va deconta aceste probleme. Să vedem așa-zișii parteneri de la PSD care au susținut conducerea CEO ce vor zice atunci”, a spus Filip, la Tele3.

Mai mult, alianța dintre PSD și ALDE n-ar fi făcut decât să îndrepte compania energetică spre „cimitir”. „Foarte mulți oameni au venit aici doar pentru a-și rezolva problemele personale, iar noi, ca proștii, vom deconta aceste lucruri. Nu s-a împărțit nimic, nu s-a stabilit nimic între PSD și ALDE. Acești oameni care conduc au deservit anumite grupuri de interese și au avut o sarcină clară, aceea de a duce această companie la cimitir, să sufere primarii care depind de această activitate, să sufere oamenii de rând”, a mai declarat Robert Filip.

Vizualizări: 1,473

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: