Dispută pe postul secretarului de stat Ciprian Florescu

Ciprian Florescu, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, nu are un început de mandat prea liniștit. Fostul prefect de Gorj a fost numit la MAI pe 21 august, prin decizie a premierului Viorica Dăncilă. Fostul secretar de stat Adrian Petcu fusese revocat cu câteva zile mai devreme, pe 14 august.

Petcu a contestat însă decizia de revocare la Curtea de Apel București. “Admite cererea de suspendare provizorie a executării efectelor Deciziei nr.201/14.08.2019 emisă de Prim-Ministrul României. Dispune suspendarea provizorie a executării efectelor Deciziei nr. 201/14.08.2019 până la soluţionarea cererii de suspendare a executării efectelor aceleiaşi decizii. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică azi, 30.08.2019”, a fost prima decizie a Curții de Apel.

Un alt termen de judecată a fost pe 3 septembrie, dar instanța a amânat cauza pentru 11 septembrie, pentru lipsă de procedură. “Aștept să văd ce decide instanța. Deocamdată sunt la serviciu”, a comentat Ciprian Florescu.

Președintele PSD Gorj, Mihai Weber, nu crede că vor fi probleme. “Domnul Ciprian Florescu a fost numit pe această funcție. Dacă altcineva a suspendat o decizie mai veche, probabil că o să fie numit fără atribuții până când se judecă pe fond, va fi plătit în timpul ăsta, iar dacă pierde procesul va da banii înapoi”, a spus Weber.

Galerie foto


Vizualizări: 2,917

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: