Filip, despre Boza: De ce să ai o poziție de Kim Jong-un?

Primarul din Rovinari l-a ironizat pe managerul Complexului Energetic Oltenia. Robert Filip l-a asemănat pe Sorin Boza cu Kim Jong-un după ce managerul companiei energetice s-a lăudat că s-a ținut de cuvânt în privința finalizării depozitului de cărbune de la Roșia. „L-a mutat de la 50 de metri de blocuri, la 400 de metri. Bani sifonați”, a fost declarația lui Robert Filip.

Sorin Boza, managerul CEO, a anunțat că s-a ținut de cuvânt privind realizarea depozitului de cărbune de la Roșia, depozit care ar fi trebuit să fie gata de doi ani.

Robert Filip a comentat în stilu-i deja caracteristic afirmația lui Sorin Boza: „De ce să ai o poziție de Kim Jong-un, să spui că te-ai ținut de cuvânt, când ai mințit acum doi ani, de față cu ministrul, că atunci se închide depozitul vechi. A mai avut orașul de suferit încă doi ani, am ieșit noi doi ani, am făcut grevă, proteste și să ne bucurăm că ne-am ținut de cuvânt că am cheltuit 500 de miliarde de lei vechi pe un depozit inutil. Nu știu unde poate să ajungă limita lor de prostie, dar au depășit-o de mult timp”.

În plus, edilul din Rovinari nu vede cu ochi buni nici actualul depozit care nu a fost dus prea departe de zona de blocuri. Robert Filip crede că au fost investiți prea mulți bani în depozitul ce va fi inaugurat vineri. „Depozitul ăla, noi ne-am bucurat că l-au mutat de la 50 de metri de blocuri, dar l-au pus la 400. Puteau să-l ducă mai departe. Era soluție să nu mai facă această investiție deloc. Au preferat să o facă. Nu putem să ne bucurăm de la asemenea prostii. Au pus niște instalații, garduri pe sub care poți să bagi mâna, niște porcării. În depozit, nu vor avea ce să bage. Eu m-aș bucura să nu mai închidă termocentralele că nu e cărbune iarna. Am primit invitație de la CEO că ne invită vineri când va inaugura acest depozit. Se inaugurează cu asemenea fast de zici că inaugurăm o termocentrală, nu niște betoane și bani sifonați pe acolo”, a mai spus Robert Filip, la Tele3.

Vizualizări: 2,148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: