Îl iartă pe liberalul bătăuș dacă îi plătește telefonul spart

Liberalii și useriștii ar putea face pace la Bălești, acolo unde liderul USR local a fost îmbrâncit și înjurat de un consilier local liberal, în timp ce strângea semnături pentru candidatura lui Dan Barna la alegerile prezidențiale.

Florin Papuc, useristul agresat, a spus că este dispus să îl ierte pe liberal. “Am făcut o plângere penală deoarece am fost agresat de domnia sa (...). Eu îl iert pentru ce a făcut, dar să recuperez prejudiciul pe care mi l-a făcut spărgându-mi display-ul de la telefon”, a spus Papuc la Radio Infinit.

O reacție a avut și primarul liberal din Bălești, Mădălin Ungureanu, care crede că Papuc l-a provocat pe colegul lui de partid. “Cunosc cine este domnul Papuc. Știu ce-i poate pielea. Nu știe decât că provoace, să înjure, să acuze, să-i facă pe unii hoți”, a spus Ungureanu.

Incidentul a avut loc în satul Stolojani, reprezentantul USR susținând, pe Facebook, că a fost atacat de către consilierul local liberal Ion Bălan din localitatea Bălești, după ce i-a reproșat că nu a făcut niciun proiect de când este consilier. "Când ți-oi f... una în bot", i-ar fi spus consilierul PNL reprezentantului USR, incidentul fiind filmat cu telefoanele mobile. 

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe și distrugere, a precizat IPJ Gorj.

Vizualizări: 1,148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: