Vîlceanu propune, Miruță refuză

PNL ar vrea alianță cu USR-PLUS la alegerile locale în Gorj, dar liderul local al Uniunii Salvați România nici nu vrea să audă. “O alianță PNL-USR, la alegerile locale, ar garanta aproape 100% câștigarea Consiliului Județean Gorj”, a spus Vîlceanu. Acesta a avansat ideea ca PNL să propună candidatul la Primăria Târgu Jiu, unde are deja primar, iar la președinția Consiliului Județean Gorj, unde vor fi alegeri uninominale, să fie susținut candidatul Alianței USR-PLUS.

Pentru președintele USR Gorj, Radu Miruță, soluția nu este de acceptat. “USR va avea candidat la toate alegerile care vor exista”, a spus Miruță la Interviurile Infinit FM. “USR a pornit această construcție din dorința de a fi altceva. Dacă ne-am alia cu un astfel de partid, care poate are mai multă logistică decât noi, băgăm pe ușa USR multe alte probleme împotriva cărora noi luptăm”, a explicat Miruță.

Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, spunea că și-ar dori o astfel de alianță, dar că momentul primelor discuții va fi după alegerile prezidențiale. (A.A.)

Vizualizări: 1,437

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: