Filip i-a scris ministrului: Boza rămâne mincinosul de serviciu

Primarul Robert Filip nu se lasă în războiul deschis celor de la Complexul Energetic Oltenia. Edilul de la Rovinari a transmis o scrisoare ministrului Energiei, Anton Anton, în care s-a plâns de situaţia depozitului de cărbune de la marginea oraşului, dar susţine că i-a semnalat demnitarului şi „minciuni” ale oficialilor companiei energetice.

Robert Filip s-a declarat, în continuare, neîncrezător în promisiunile celor care se află la conducerea CE Oltenia. „Am văzut că au răspuns prin aceleaşi minciuni şi continuă să fie mincinosul de serviciul, domnul Sorin Boza. S-a bătut cu pumnul în piept că e nevoie de acest depozit atâta timp cât ei au vândut cărbune şi cât n-au fost în stare să facă demersurile pentru celălalt depozit de cărbune. Am văzut că în ziua când am făcut noi protestul, au făcut demersuri pentru depozitul de la Işalniţa, dar suma s-a dublat şi am mai văzut că această minciună persistă şi încă mint ministerul”, a fost declaraţia lui Filip.

 „Cât poţi să fii de mincinos?”

În plus, primarul i-a scris ministrului Energiei săptămâna trecută şi aşteaptă un răspuns de la Anton Anton. Filip vorbeşte despre foloase personale şi cercuri de interese în jurul companiei. „Nu poţi să spui cu atâta minciună şi nepăsare că la anul terminăm, suntem serioşi, depinde ţara de aşa ceva când voi aţi vândut cărbune şi acele contracte pentru mutarea acelor echipamente şi pentru terminarea noului depozit sunt semnate de către domnul Boza şi au perioadă de un an de zile. Le-au semnat acum două-trei luni şi spui că vei muta la anul, în martie, depozitul. Cât poţi să fii de mincinos? Am trimis o scrisoare domnului ministru şi sper să vadă cineva că aceşti oameni sunt rău intenţionaţi, şi nu noi. Eu le-am transmis la Bucureşti minciunile celor de la CEO. Ei fac din această companie doar business, foloase personale şi cercuri de interese şi aruncă pe mine. Eu nu sunt vinovat cu nimic, eu susţin activitatea celor de la CEO. Aştept un răspuns. Vreau să rezolv problema care mă doare pe mine. Nu vreau să trăim în praf şi în cărbune din cauza unor incompetenţi”, a fost mesajul primarului din Rovinari.

Vizualizări: 689

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: