Primarul Romanescu, în poză cu un „cadavru politic”

Primarul liberal din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a fost taxat de colegii de partid, după ce s-a afişat la balconul primăriei şi pe stadion cu liderul Pro România, Victor Ponta. Preşedintele Dan Vîlceanu şi vicepreşedintele Gheorghe Pecingină l-au atacat pe Victor Ponta şi doar prin ricoşeu pe colegul lor de partid.

Victor Ponta, hulit de PSD, s-a afişat la sfârşitul săptămânii trecute cu primarul din Târgu Jiu, liberalul Marcel Romanescu. Mai întâi pe balconul primăriei, apoi pe stadionul aflat în modernizare şi început în mandatul de premier al lui Victor Ponta.

Vicepreşedintele PNL Gorj, Gheorghe Pecingină, crede că Romanescu s-a afişat cu un cadavru politic. „Nu comentez cu cine se afişează primarul municipiului Târgu Jiu, asta e. Pot să vă spun în schimb că Victor Ponta este un cadavru politic”, a spus Pecingină, care susţine că Ponta a fost incapabil să facă ceva pentru Târgu Jiu, deşi a fost prim-ministru. „Marcel Romanescu a fost plimbat pe la toate partidele, e treaba lui ce face, probabil are o strategie, nu e treaba mea”, a completat Pecingină.

Nici preşedintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, nu a părut prea încântat de gestul lui Romanescu, chiar dacă nu a spus-o direct. „Pentru mine rămâne acelaşi Victor Ponta care l-a pus pe Ciurel director la CE Oltenia şi împreună au nenorocit această companie - 1,6 miliarde de lei pierderi, acelaşi Victor Ponta care nu a făcut nimic pentru judeţul Gorj”, a spus Vîlceanu. „Eu nu mă pot afişa cu Victor Ponta, deoarece pentru mine rămâne o persoană nefrecventabilă. Dacă Marcel Romanescu nu vede lucrurile la fel, este o altă discuţie”, a spus Vîlceanu.

Reacţiile celor doi vin după ce Marcel Romanescu declarase că liberalii ar trebui să fie fericiţi după ce l-a însoţit pe Victor Ponta pe stadion. „Ar trebui să fie extrem de fericiţi. Şi dacă cei de la PNL vor dori să vină mâine să vadă ce s-a făcut pe stadion, la fel voi fi prezent pe stadion”, a spus Romanescu. „Mă bucur că am ce arăta”, a completat Marcel Romanescu.

Vizualizări: 2,823

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: