Filip: Îi găsim loc lui Boza la organizaţia de femei

ALDE nu pare să aibă uşa deschisă pentru Sorin Boza. Surse politice îl dau pe directorul CE Oltenia în tratative pentru a intra în politică. Primarul din Rovinari, Robert Filip, anunţă, ironic, că i-ar putea face loc şefului CE Oltenia la organizaţia de femei.

Robert Filip susţine că şi dacă şi-ar dori Sorin Boza să meargă la ALDE, nu ar fi loc pentru el: „Nu ştiu dacă să râd, că nu ştiu dacă e o glumă rea sau bună, ca să râd atât de bine, dar vă spun că locul de curăţenie la sediu este ocupat. N-avem locuri! Ăştia sunt mâncătorii de oase ai domnului Boza, care le aruncă aşa câte un os, apoi îi pune să dea din gură prostii din astea. Noi vrem să facem treabă serioasă. De mincinoşi, e sătulă politica asta. Nouă ne trebuie oameni serioşi, nu mincinoşi”.

Primarul din Rovinari, în acelaşi timp unul dintre liderii ALDE Gorj, a mai explicat, la Radio Infinit, că i-ar putea găsi un post lui Sorin Boza la organizaţia de femei. „El a fost foarte iubit şi curtat de PSD şi a fost susţinut de PSD. De când cu pierderea, nu-l mai susţine nimeni. Să-l ia PSD, dacă e aşa serios omul şi e de treabă. Criteriile politice, pentru partidul nostru, nu le îndeplineşte. Nu luăm mincinoşi, omul nu este gorjean, ne trebuie un gorjean adevărat şi serios. Şi n-are nici experienţă. Ce să facem cu el? Să-l punem responsabil cu secretarele, cu tineretul la femei sau, dacă vrea, îl punem secretar la organizaţia de femei la Gorj, că îi plac lui lucrurile astea. Îl văd pus la orice coadă care îi aduce beneficii lui personale, chiar şi la una politică. La cât e de mincinos, se pliază bine pe clasa politică”, a conchis Filip.

Negocierile sunt văzute ca „zvonuri” şi de Mădălina Negrescu, preşedintele organizaţiei de femei din cadrul ALDE Gorj: „Mie, personal, mi se par doar zvonuri. Nu avem nicio astfel de hotărâre a Biroului Politic Naţional. Nu avem nicio decizie venită de la centru, din ce ştiu eu. La ora actuală, ALDE Gorj are preşedinte interimar, iar din Biroul Politic Teritorial fac parte domnul Ion Iordache, domnul Robert Filip. Deci nu avem nicio decizie. Deocamdată, mie mi se par zvonuri”.

Vizualizări: 1,002

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: