Filip: S-ar putea să fie schimbat şi Dian Popescu, şi Dan Vâlceanu

Dorin Filip, vicepreşedintele PNL Gorj, nu vede cu ochi buni conflictul dintre Dian Popescu şi Dan Vâlceanu. Filip cred că cei doi copreşedinţi ai PNL „se bat pentru ciolan”. Într-o declaraţie făcută la Radio Omega, Dorin Filip spune că s-ar putea ca ambii să fie schimbaţi de centru. Niciunul dintre cei doi copreşedinţi nu crede că îşi va pierde funcţia politică, însă fiecare se gândeşte că ar putea fi vizat celălalt.

Dorin Filip crede că lupta pentru putere a început prea devreme, întrucât PNL e încă în opoziţie. „Colegii mei nu fac un lucru bun pentru că, dacă se întâmplă vreo schimbare, se va întâmpla tot de la Bucureşti, n-o să ia ei decizia aici, la nivel local şi nu ştiu dacă e momentul acum de scandal şi de aceste schimbări, când încă noi suntem în opoziţie, nu e nici un ciolan de împărţit, nu ştiu de ce s-ar bate”, a declarat Filip.

Potrivit primarului de la Rovinari, în PNL au început să apară diferite găşti. „Cred că problema a apărut în primul rând de la lupta dintre cele două partide, PDL şi PNL, cred că au început liderii principali să umble după ciolan, asta e părerea mea. Fiecare acum încearcă să-şi facă fel de fel de găşti prin partid pentru o eventuală victorie, dar cred că este o mare greşeală. S-ar putea ca într-o bună zi să vină un ordin de la Bucureşti să fie schimbat şi domnul Vâlceanu, şi domnul Dian Popescu”, spune Filip.

Dian Popescu nu a dorit să vorbească despre o eventuală schimbare a conducerii PNL. „Declaraţia lui Dorin Filip este una corectă. Într-adevăr, orice schimbare se face de la Bucureşti, nu de la Gorj. Referitor la înlocuirea mea şi a lui Dan Vâlceanu nu comentez”, spune Dian Popescu.

La rândul său, Dan Vâlceanu nu ia în calcul posibilitatea de a-şi pierde funcţia. „Este o interpretare a domnului primar care nu are nici o legătură cu realitatea. Realitatea este că eu nu am jignit niciodată pe nimeni, iar de aproximativ o lună nu am mai făcut nici o declaraţie referitoare la domnul Dian Popescu sau la un alt coleg. În plus, nu cred că partidul va sancţiona membrii care vor respectarea statutului, ci din contră vor fi sancţionaţi oamenii care nu respectă statutul”, a precizat Dan Vâlceanu.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: