Deputaţii cer demisii la nivelul conducerii PSD Gorj

Deputaţii Vasile Popeangă şi Scarlat Iriza rămân la părerea că liderii PSD Gorj trebuie să facă un pas înapoi şi să lase tinerii să reformeze organizaţia. Cei doi au fost invitaţi vineri să îşi susţină părerea în cadrul Biroului Permanent Judeţean, dar numai Popeangă a onorat invitaţia. Iriza îşi va spune păsul într-o întâlnire pe care o are programată cu Victor Ponta.

Florin Cârciumaru, liderul PSD Gorj, a convocat vineri Biroul Politic Judeţean tocmai pentru a lămuri neînţelegerile cu parlamentarii Vasile Popeangă şi Scarlat Iriza, despre care se tot aude că ar pleca din partid. Dintre aceştia doar Popeangă a participat la şedinţă. „Am luat cuvântul şi am spus că îmi menţin ceea ce am scris şi semnat în scrisoarea aceea, în care am vorbit despre lipsa de comunicare din PSD. Liderii partidului au spus că îşi vor schimba comportamentul şi voi aştepta să văd acest lucru. Ni s-a reproşat încă o dată că nu trebuia să ne spunem nemulţumirile în presă”, a declarat Vasile Popeangă.

În urmă cu câteva zile, deputatul a spus că va pleca din PSD odată cu Cârciumaru şi Călinoiu, însă în direcţii diferite. Popeangă a dat de înţeles că cei doi ar trebui să retragă de la conducerea PSD Gorj pentru a lăsa locul celor tineri. „Nu au fost deranjaţi de declaraţia mea. Ba din contră, domnul Călinoiu a interpretat-o ca o dovadă de unitate a partidului. Asta pentru că am spus că voi pleca odată cu ei”, a mai precizat Popeangă.

La rândul său, deputatul Scarlat Iriza spune că îşi va prezenta nemulţumirile în această săptămână, în faţa premierului Victor Ponta. „Nu am participat la şedinţă pentru că eu am demisionat din funcţia de conducere şi nu mai fac parte din Biroul restrâns. În plus, am deja stabilită o întâlnire cu domnul Victor Ponta şi îmi voi spune nemulţumirile în faţa dumnealui. Cu Florin Cârciumaru şi Ion Călinoiu nu am ce discuta până nu vor pleca de la conducerea PSD Gorj. Voi sta de vorbă cu ei atunci când vor fi simpli membri ca şi mine”, a declarat Scarlat Iriza.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: