Filmul scandalului de la primărie. Totul a pornit de la o postare pe Facebook  

Niște comentarii pe Facebook! De aici a pornit scandalul dintre primarul din Dănești și o localnică, angajată la Primăria Târgu Jiu. Înfuriat, edilul Mădălin Paliță a mers personal în biroul acesteia, la Registrul Agricol, la Primăria Târgu Jiu, să-i ceară socoteală. A fost scandal cu înjurături, spuse de ambele părți, îmbrânceli și reclamații la 112. La final, primarul s-a ales cu dosar penal.

Femeia, de loc din Dănești, dar salariată la Primăria Târgu Jiu, a fost cea care a sunat la 112 să ceară ajutorul polițiștilor. A susținut, în fața oamenilor legii, că a fost amenințată și agresată de edilul care a intrat peste ea în birou.

Într-un interviu, la TV Sud, Elena Giuverdea a spus că edilul ar fi supărat, de fapt, că ea ar fi susținută de mai mulți localnici din Dănești să candideze la alegerile locale din 2024 pentru fotoliul ocupat acum de Mădălin Paliță. Elena Giuverdea este membră USR. "A pornit probabil din cauza postărilor care apar pe Facebook, unde au fost critici si nemulțumiri privind activitatea sa. Mi-a spus: “Te omor, te distrug daca te mai iei de familia mea!” M-a îmbrâncit. Cetățenii din comună m-au rugat să fiu candidat la alegerile locale din 2024 și probabil de-asta", a spus femeia. Dar una a fost postarea care l-ar fi scos din minți pe primar, făcută de Elena Giuverdea.


Primar: Mi-a tras chiar o palmă!

Primarul Mădălin Paliță susține că a vrut doar să-i atragă atenția asupra comentariilor de pe Facebook. "Mi-a tras chiar și o palmă, dar eu nu răspund la astfel de fapte. Din punctul meu de vedere, nu s-a întâmplat nimic. I-am atras atenția, respectuos, să nu mai invoce familia mea în criticile de pe Facebook. A fost o discuție cât de cât normală. Mi-a arătat și un semn obscen. A vrut să mă provoace. Eu chiar m-am dus împăciuitor".

Împăciuitor sau nu, la finalul scandalului, primarul s-a ales cu dosar penal. "În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare", a transmis Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

REACȚII

Ulterior, zeci de membri ai USR au avut reacții ca urmare a evenimentului de la primărie, menționând că Elena Giuverdea este colega lor și i-au cerut liderului PSD, Marcel Ciolacu, să-l demită pe primarul din Dănești. De asemenea, partidul anunță că a depus plângere penală.

Galerie foto






Vizualizări: 4,326

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: