Final de sezon pentru Junioarele 3 pregătite de Radu Costel

Handbalistele junioare ar fi trebuit să joace la finalul săptămânii, pe teren propriu, meciul din ultima etapă a Campionatului Național, cu CSS Odorheiu Secuiesc. Partida din etapa a-10-a din Grupa Speranță 3 nu s-a mai disputat pentru că echipa adversă a ales însă să nu prezinte la acest meci, astfel că junioarele 3 au intrat mai devreme în vacanţă.

Echipa pregătită de Radu Costel a intrat în vacanță mai repede decât era prevăzut, după ce echipa din Odorheiu Secuiesc a ales să nu se prezinte la acest ultim meci. Echipa din Harghita s-a folosit de regulamentul de desfășurare a competiției, care îi permite acest lucru, spre nemulțumirea antrenorului gorjean care și-ar fi dorit ca echipa sa să încheie campionatul pe teren. Radu Costel a reamintit că indiferent care a fost situația la ora respectivă, CSM Târgu Jiu a onorat competiția și a făcut deplasarea la Odorhei.

La final de sezon, Radu Costel a declarat că este mulțumit de progresul elevelor sale și spune că antrenamentele în următoarea perioadă vor fi mult mai lejere, având în vedere că bat la ușă examenele de Evaluare Națională. „Am intrat în vacanță competițională pentru că ultima etapă nu o mai jucăm. Odorhei a ales să nu se prezinte la Târgu Jiu, având acest drept conform regulamentului de desfășurare a competiției. Noi am fost la Odorhei, am făcut 7 ore pe drum, jucându-ne șansa în fiecare confruntare. Am jucat 23 de meciuri în acest sezon, 14 în grupele geografice și 9 în Grupa Speranța. Foarte multe la acest nivel, de junioare 3. Sunt mulțumit de progresul fetelor și de faptul că am încheiat competiția fără accidentări. Vom continua pregătirea, un pic mai lejer și un pic mai rar pentru cele din clasa a 8-a, pentru că urmează Evaluarea Națională”, a declarat pentru site-ul CSM, Radu Costel, antrenor al grupei de junioare 3 a clubului primăriei.

CSM Târgu Jiu a dezvoltat foarte bine grupele de junioare ale clubului, de acolo de unde se aşteptă pe viitor ca junioarele cele mai talentate să facă pasul către echipa de senioare a clubului.

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: