Finanţele din Gorj, pe plus la încasări

Fiscul nu se poate plânge că stă rău cu încasările. Firmele şi-au plătit la timp taxele şi impozitele, iar ANAF va avea încasări mai mari decât anul trecut. Numai în această lună, peste 40 de milioane de lei au ajuns în conturile Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Gorj (AJFP).

Directorul AJFP Gorj, Marin Ciumag, a explicat că situaţia încasărilor este mult mai bună decât anul trecut. Deja, pragul a fost depăşit. „Pentru luna aceasta, avem un program de încasări de 57,3 milioane de lei. Până la această dată, am încasat 44,3 milioane de lei. Sigur o să depăşim programul de încasări şi pe luna aceasta aşa cum l-am depăşit şi pe celelalte zece luni de la începutul anului”, a declarat Marin Ciumag.

Firmele rău-platnice s-au ales cu popriri pe conturi. Au fost câteva sute de astfel de situaţii. „În anul 2017 ne-am realizat sarcinile de încasare lunare şi cumulat. Avem deja o depăşire de peste 50 de milioane de lei faţă de anul trecut. Activitatea s-a desfăşurat în condiţii normale”, a mai declarat directorul AJFP Gorj. (M.M.)

Vizualizări: 314

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: