Fiorentina a pus ochii pe un jucător de la Pandurii

Paul Anton este unul dintre jucătorii de la Pandurii care au oferte de a pleca din iarnă. Aflat pe lista Stelei, Anton este şi în atenţia unor cluburi mari din Europa.

Evoluţiile sale constant bune şi prezenţa meci de meci pe teren, precum şi vârsta pe care o are, doar 23 de ani, îl fac pe Anton atractiv şi pentru granzii Ligii I, dar şi pentru alte echipe. Antrenorul italian Massimo Pedrazzini a anunţat la Radio GSP că mijlocaşul Pandurilor este pe lista Fiorentinei după meciurile din grupele Europa League: "L-au urmărit mai mult timp pe Anton, au numai laude la adresa lui. El este pe lista italienilor, nu Bourceanu. Un scouter l-a văzut în mai multe meciuri".

Anton a jucat până acum în majoritatea meciurilor din campionat ale echipei Pandurii, cu excepţia etapei a noua când a fost suspendat totalizând 13 meciuri în campionat, toate din postura de titular. Acestora li se mai adaugă şi cele zece jocuri disputate de Pandurii în Europa League, şase în preliminarii şi play-off şi patru în grupe, Anton fiind titular în toate aceste meciuri.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: