Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Firmă amendată, marfă confiscată

Poliţişti din cadrul Poliției Orașului Tismana și ai Postului de Poliție Godinești au desfăşurat joi o acțiune privind legalitatea transportului rutier de material lemnos.

"Cu această ocazie, poliţiştii au identificat în trafic, pe DN 67 D Tismana, un bărbat din oraşul Tismana, în timp ce conducea un ansamblul de vehicule format dintr-o autoutilitară și remorcă, aparţinând unei societăţi comerciale din oraşul Tismana, transportând cantitatea de aproximativ 25 mc material lemnos esență fag, care nu corespundea din punct de vedere al caracteristicilor cu datele înscrise în avizele de însoțire secundare", transmite IPJ Gorj.

Poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale a societăţii comerciale, conform Legii nr.171/2010, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.

Totodată, ca măsură complementară, poliţiştii au dispus confiscarea volumului de 25 mc material lemnos, acesta fiind predat în vederea valorificării Ocolului Silvic Tismana.

Vizualizări: 2,573

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: