Firmă interesată de parcul industrial din Gorj

Un nou investitor se arată interesat pentru a-și desfășura activitatea în incinta Parcului Industrial de la Bumbești Jiu, singurul din Gorj. Este vorba despre o firmă din Italia ce are ca obiect de activitate construcții-montaj.

Eftimie Popescu, directorul Parcului Industrial, spune că spațiul este destul de mare, aproximativ 7.000 de metri pătrați. Reprezentanții firmei au fost la Gorj și au văzut spațiile, urmând a se lua o decizie.

”Aștept un răspuns din partea unei firme italiene care ar fi interesată de o asemenea suprafață de teren, de aproximativ 7.000 metri pătrați, din care 2.000 de metri pătrați ar fi pentru parcare. Este vorba de o firmă din Italia. Au fost și au văzut spațiile. Există o clădire care nu poate fi folosită pentru activități de producție industrială, iar în eventualitatea derulării unui contract se obține un certificat de desființare și va fi demolată pe cheltuiala noastră. Este vorba de foarte mulți oameni care ar putea să lucreze, dar este prea devreme să discutăm aceste aspecte. În acest moment, sediul unde își desfășoară activitatea nu este cel mai optim pentru activitatea pe care o desfășoară“, spune Eftimie Popescu.  

În incinta parcului sunt clădiri care nu mai pot fi folosite, necesitând demolare, mai spune Eftimie Popescu: ”Parcul funcționează din plin cu toate capacitățile de producție închiriate, cele care sunt accesibile, pentru că sunt și spații care nu pot fi folosite și valorificate ca atare. Acele spații trebuie demolate, dar numai în urma semnării unui contract ferm un investitor care are în atenție să se instaleze în incinta parcului, cu toate facilitățile”.

Vizualizări: 1,141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: