Lider sindical: E bătaie de joc cu cota de cărbune

Este tensiune în rândul minerilor de la Cariera Jilț Sud a Complexului Energetic Oltenia. Aceștia se plâng că sunt nevoiți să aștepte o zi întreagă cota de cărbune, pentru că administrația nu pune la dispoziție utilajele necesare încărcării.

Miercuri a fost programat să ridice cota de cărbune și președintele de la Sindicatul Renașterea Jilț Sud, Ion Popescu. Acesta a simțit pe pielea lui nemulțumirea oamenilor și, abia când a amenințat că anunță presa, cei de la administrație au trimis un utilaj. “Este bătaie de joc cu cota de cărbune. De când au schimbat directorii vechi cu peneliștii, e și mai rău. Își bat joc de oameni. Suntem șase programați astăzi, ar fi trebuit să terminăm rapid, în două ore. Fără utilaje, stăm toată ziua. Trimise acum utilajul, după ce spusei că sun la presă”, a spus Popescu.

Cariera Jilț Sud este condusă de la finalul lunii iulie de Dorin Dancău. (A.A.)

actualizare: Liderul sindical Ion Popescu susține că, după ce a sesizat presa, a fost verificat la sânge, să nu cumva să aibă un kilogram de cărbune în plus față de cota stabilită, semn că șefilor nu le-a picat bine mediatizarea subiectului.

Vizualizări: 4,077

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: