Cine asigură paza la CE Oltenia

Complexul Energetic Oltenia a încheiat un contract pe un an pentru paza obiectivelor, bunurilor și protecția angajaților de la Cariera Husnicioara din județul Mehedinți.

Firma Rino Guard SRL din Ialomița a câștigat contractul pentru suma de 570.000 de lei fără TVA. Pentru acești bani vor fi prestate servicii de pază în ture, timp de 12 luni, cu un număr de cinci posturi.

Serviciile de pază sunt aferente posturilor pentru utilaje în staționare, depozite de materiale sau zone de acces în carieră.

Firma din județul Ialomița a fost înființată în anul 2015, având ca obiect principal „activitatea de protecție și gardă”. Anul trecut, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 4.592.145 și un profit de 182.394. Societatea are peste 150 de angajați.

Firma a câștigat, în acest an, numeroase contracte pe bani publici. SRL-ul a încheiat în primăvară, cu Nuclearelectrica, un contract de 250 de mii de lei pentru servicii complete de pază civilă pentru obiectivele din afara platformei CNE Cernavodă.

Tot firma ialomițeană are contracte cu CFR, CET Govora, Ministerul Tineretului și Sportului, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Craiova sau pentru paza Consiliului Județean Cluj. Și lista poate continua.

Vizualizări: 4,717

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: