Șefi noi la CE Oltenia. Compania caută o firmă de recrutare

Complexul Energetic Oltenia caută o firmă de recrutare pentru selecția unor membri în Consiliul de Supraveghere și Directoratul companiei.

Procedura se va face în baza OUG 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice.

Firma de recrutare va fi plătită pentru aceste servicii cu mai bine de 100.000 de lei.
Vor fi recrutați șase membri în Consiliul de Supraveghere și cinci membri în Directoratul companiei. Cel puțin doi dintre supraveghetori trebuie să aibă studii economice sau juridice și experiență în domeniul economic, juridic, contabilitate, de audit sau financiar de cel puțin cinci ani.

În schimb, criteriile de selecție a membrilor Directoratului CE Oltenia includ cel puțin, dar fără a se limita la aceasta, o experiență relevantă în consultanță în management sau în activitatea de conducere a unor întreprinderi publice ori societăți din sectorul privat.
Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 25 august, ora 15:00. Componenta financiară va conta în proporție de 40%.

Durata contractului este de 12 luni, cu posibilitate de prelungire.

Din directoratul CE Oltenia fac parte Daniel Burlan (președinte), Constantin Bălășoiu, Grigore Iustin Popescu, Valentin Pătran și Lăcrimioara Diaconu-Pințea. Mandatul ultimilor trei expiră la sfârșitul lunii august, începutul lunii septembrie.

La sfârșitul anului vor expira și mandatele supraveghetorilor.

Vizualizări: 4,820

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: