Firma Polaris, amendată de Poliția Locală

Societatea Polaris M Holding SRL, care asigură salubrizarea în Târgu Jiu, a fost amendată de polițiștii locali. Sancțiunea a fost aplicată pentru ”nerespectarea obligației de a asigura efectuarea curățeniei în locurile special amenajate de depozitare a reziduurilor menajere”, spune Alexandra Petrița, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Târgu Jiu.

În fapt, operatorul a primit două amenzi, în valoare de 2000 lei. Înainte să fie comunicate sancțiunile, directorul Polaris Târgu Jiu spunea că societatea întâmpină mari greutăți în ceea ce privește colectarea gunoiului din oraș. ”Oamenii aruncă. Când e zăpadă nu mai pun mâna pe aceste guri de golire, mai bine le aruncă jos. Dacă văd o pungă jos, mai aruncă alți 50 tot jos. Platforma e goală. Și muncești degeaba. Toată lumea e supărată, pentru că degeaba fac curat dacă vine unul în urma mea și aruncă o plasă”, a spus Ion Pătrașcu, directorul Polaris Târgu Jiu.

Polițiștii locali spun că vor efectua verificări și pentru identificarea și sancționarea persoanelor care depozitează deșeurile menajere lângă recipientele de colectare. Fapta constituie contravenție și se sancționează cu amendă în valoare de 1000 lei. De asemenea, spun că vor verifica și existența contractelor de salubrizare pentru ridicarea deșeurilor menajere la persoanele fizice și juridice din Târgu Jiu. Refuzul încheierii unor astfel de contracte se sancţionează cu amendă de la 500 lei la 1.000 lei.

Vizualizări: 1,399

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: