Noi zone de fitness în Târgu Jiu. Unde!

Primăria Târgu Jiu a realizat, în ultimele două luni, investiții în spaţiile de joacă din oraş. Şase locuri de distracţie pentru copii din cartierul Panduraș, Castanilor, Mioriței, strada Nicolae Titulescu-blocurile turn, Debarcader-strada Nicolae Grigorescu și cartierul Rostramo au fost reabilitate. De asemenea, în zona Artego a fost înființat un loc de joacă. Autoritățile locale spun că de această dată au preferat să monteze tobogane din tablă de inox, pentru că sunt mult mai rezistente decât cele din polietilenă sau din fibră de sticlă.

În mai multe spaţii de joacă au fost montate și echipamente de fitness. Astfel, cei din zonele Castanilor, Mioriței, Nicolae Grigorescu și Rostramo vor putea să facă exerciții la aparatele de fitness. O astfel de aparatură a mai fost montată și în Parcul „Tudor Vladimirescu” din zona centrală, în zona blocurilor ANL de pe strada Teilor, dar și în părculețul din spatele Băncii Transilvania, din zona centrală. „Nu am putut să montăm în toate părculețele în care am montat și echipamente de joacă întrucât suprafața era destul de mică și nu se puteau asigura zonele de protecție”, a explicat Ionuț Jilăveanu, șeful Serviciului Gospodărie Comunitară din cadrul Primăriei Târgu Jiu.

În Târgu Jiu sunt 73 de locuri de joacă. Municipalitatea a alocat pentru acest an 126 mii lei pentru achiziția noilor componente din spaţiile de joacă și a echipamentelor de fitness.

Vizualizări: 3,554

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: