Firmele care se luptă pentru a repara drumurile din Gorj cu milioane de lei

Mai multe societăți se luptă pentru a repara gropile de pe drumurile naționale din județul Gorj și s-au înscris la licitația organizată de Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRPD) Craiova.

Societățile Strade Bauunternehmung SRL, Domarcons, General Trust Argeş SRL, Secol, Dancor Agro Prodaliment SRL şi T Dancor Romconstruct SRL au depus oferte pentru lotul 3, în valoare de peste 15 milioane de lei, care cuprinde reparația drumurilor naționale din Gorj.

Societatea Secol efectuează în prezent lucrările de construcție a drumului de centură. Firma a lucrat ultima și în Dolj la reabilitarea DN 55 Craiova – Bechet. Societatea cu firmă „mamă“ în Italia nu şi-a dus însă contractul până la capăt, el fiind reziliat de DRDP.

T Dancor Romconstruct SRL este o firmă din București cu administrator în Olt, cu o cifră de afaceri de aproape 5 milioane de lei în 2021. Presa locală plasează această firmă în zona PSD fiind controlată de frații Cornel și Dan Ciocan, apropiați ai senatorului Paul Stănescu. O firmă tot din Olt, Dancor Agro Prodaliment SRL, are 60 de angajați și a făcut afaceri de 11 milioane de lei în 2021. Firma are ub asociat unic, Alexandru Ciocan.

Strade Bauunternehmung SRL este o firmă din Dolj, cu o cifră de afaceri de peste 80 de milioane de lei în 2021, având peste 100 de salariați. Asociați sunt Constantin Postolache și Nicolae Preda.

 Domarcons SRL este o firmă tot din Dolj, cu peste 250 de salariați și cifră de afaceri de peste 160 de milioane de lei în 2021.

DRDP a scos la licitație toate drumurile naționale din Oltenia: din Olt, Dolj, Gorj, Vâlcea şi Mehedinţi.

Lucrările care trebuie executate, acestea sunt cele de întreţinere curentă pe tip de vară, mai multe tipuri de plombări, în funcţie de stratul de rulare şi de materialul folosit.

Vizualizări: 1,986

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: