Florin Răducioiu revine în fotbal

Fostul internaţional român este noul antrenor al grupei de juniori B - Elită de la Academia de Fotbal Atletico Madrid București, a anunţat Gazeta Sporturilor.

Răducioiu nu va fi doar "principal" al grupei de juniori B, ci și coordonator al staff-ului de antrenori. "E o mai veche dorință a noastră să aducem un antrenor cu nume. Ne plăcea mult ca fotbalist și din acest motiv l-am ales pe el. Am discutat în trecut și cu Didi Prodan, Dumnezeu să-l ierte!, pentru că el ne-a făcut legătura cu Florin. Am discutat, i-am arătat proiectul nostru, i-a plăcut și a semnat pe doi ani. Noi avem un proiect serios aici de aproape cinci ani, de doi ani avem și acest parteneriat cu Atletico Madrid. Un nume precum Florin Răducioiu înseamnă mult pentru copii. Ei sunt foarte încântaţi. El va fi în primul rând antrenor la juniorii de Elită, după care se va uita și la grupele mici, unde va impune metodologii de antrenament", a declarat președintele clubului, Mihai Badea, pentru sursa citată.

Academia de Fotbal Atletico Madrid a preluat clubul Dimsoft București şi s-a transformat într-unul dintre cele mai puternice cluburi de juniori din România. Nu se consideră însă de nivelul Academiei Hagi.

Florin Răducioiu a antrenat naționala under 17 a României până în 2014. Ajuns la 46 de ani, fostul atacant român a jucat la Dinamo, Bari, Verona, Brescia, Milan, Espanyol, West Ham, Stuttgart, Monaco şi Creteil.

Vizualizări: 464

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: