Fiţă de Obreja. Nunţile şi botezurile, anunţate pe bannere!

Romii din cartierul Obreja al municipiul Târgu Jiu au găsit o metodă inedită pentru a anunţa întreaga comunitate despre evenimentele importante din viaţa lor. Că e vorba de o nuntă sau de un botez, cetăţenii din acest cartier preferă să le anunţe prin intermediul unor bannere prinse pe stâlpii de iluminat public. Aşa am aflat şi noi că în data de 15 septembrie a fost petrecere mare în familia lui Mitoaca şi Lori, care în acea zi şi-au botezat fiul, pe Laurenţiu. Invitaţi speciali la petrecere au fost Monica Lupsa şi Neluța Neagu, aşa cum reiese de pe bannerul care încă mai atârnă pe stradă.

În 20 octombrie urmează un alt eveniment important în comunitatea ţiganilor din Obreja. Conform bannerului la acea dată va avea loc o nuntă mare în familia Silică din Târgu Cărbuneşti, cea a lui Fernando şi a Izabelei. În acest caz atmosfera va fi întreţinută de nimeni altul decât Nicolae Guţă, unul dintre cei mai cunoscuţi manelişti ai momentului. Vor mai concerta la această nuntă şi Tzanca Uraganu şi Miraj.    

Romii sunt renumiţi în ceea ce priveşte organizarea de nunţi extravagante, cu maşini de lux, podoabe din aur şi pietre preţioase. 

bannere_obreja_2

Vizualizări: 300

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: