Fiul lui Marciuc, din nou pentru 24 de ore după gratii!

Face ce face băiatul liderului sindical Adrian Marciuc și în luna septembrie se alege cu câte o pereche de cătușe la mâini. Anul trecut a făcut scandal într-o cârciumă din Motru și a fost reținut pentru 24 de ore, iar acum a recidivat, tot după o distracție la un bar din oraș.

De data aceasta scandalul s-a produs pe stradă, unde Robert Marciuc și un prieten de-al său i-au luat la bătaie pe doi bucureșteni. Aceștia, soț și soție, de 46 și 47 de ani, nu au făcut altceva decât să comenteze starea de ebrietate și modul în care se deplasau Marciuc Junior și Puiu Mircea Sârbu. Bucureștenii erau în vizită la niște prieteni din Motru cu care urmau să plece, și au și plecat ulterior, spre Austria. Cei doi cheflii nu au stat prea mult pe gânduri și i-au luat la bătaie pe cei care comentaseră modul în care se prezentau ei pe stradă.

A doua oară după gratii

Corecțiile au fost aplicate în condițiile în care soții din București erau însoțiți și de fiul lor minor. Oamenii au sunat la 112 și au cerut ajutorul Poliției, Marciuc și Sârbu fiind reținuți pentru 24 de ore. Pe numele lor a fost deschis un dosar penal în care sunt acuzați de lovire sau alte violențe, precum și tulburarea liniștii și ordinii publice. Sâmbătă ambii au fost prezentați Judecătoriei Motru cu propunere de arestare preventivă, Marciuc și Sârbu scăpând însă de cătușe în baza deciziei instanței. Ei vor fi 60 de zile sub controlul judiciar. O decizie similară era luată și în urmă cu un an de zile. Tot într-un club din Motru barmanul a chemat atunci Poliția pentru că un grup de tineri nu vroia să achite consumația, printre ei fiind și fiul sindicalistului. O prietenă a acestuia, Mădălina Gomoi l-a lovit atunci cu o curea peste față pe un polițist venit la locul solicitării, ea alegându-se cu un dosar penal și cu o condamnare cu suspendare în condițiile în care este inculpată și într-un dosar de trafic de droguri în care așteaptă o sentință finală în această toamnă.

CONTROL JUDICIAR

Oamenii legii au stabilit că cei doi scandalagii trebuie să se prezinte la Poliția Motru în fiecare dimineață de sâmbătă și duminică la ora 8.00, oră la care, în alte condiții, ambii de abia se adunau spre casă din cârciumile pe care le frecventează.

Vizualizări: 2,327

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: