Fiul primarului din Văgiuleşti, jurist la primăria Bolboşi

Constantin Pârjol lucrează la primăria Bolboşi. Nu este vorba de primarul din Văgiuleşti,  ci de fiul său, care a fost angajat recent pe un post de consilier juridic la primăria Bolboşi. Tânărul va avea de muncă la primărie, asta pentru că primăria are o mulţime de litigii atât cu diverşi agenţi economici, dar şi cu unii cetăţeni.

Fiul primarului din Văgiuleşti a promovat în luna ianuarie concursul organizat de primăria Bolboşi pentru postul de consilier juridic debutant. Bogdan Constantin Pârjol a fost unicul candidat pentru acest post. Are 25 de ani, a absolvit în anul 2013 Facultatea de Drept la Universitatea Constantin Brâncuşi din Târgu Jiu, iar acesta este primul său loc de muncă. Bogdan locuieşte la Văgiuleşti astfel că trebuie să facă naveta zilnic. Pentru a ajunge la locul de muncă străbate în fiecare zi circa 40 de km cu maşina.

Primarul din Bolboşi are numai cuvinte de laudă la adresa noului angajat. “Sunt mulţumit de el. Colaborăm foarte bine, mai ales că împreună avem pe rol foarte multe procese, atât comerciale, dar mai ales pe fond funciar. Sperăm să stea cât mai mult la noi, dar mi-e teamă că la salariile care sunt la noi o să plece când va căpăta experienţă. E greu să găseşti personal. Comuna e departe, iar tinerii nu vin să lucreze aici. Postul acesta de două ori l-am scos la concurs. Prima dată nu s-a înscris nimeni”, a precizat Gheorghe Bilea, primarul comunei Bolboşi.

Bogdan mai are o soră, care în prezent este studentă, tot la Drept.

Vizualizări: 634

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: