Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Incendiu la Reșița. Ard Primăria, Consiliul Județean și Prefectura

Un incendiu uriaș a izbucnit, marți seară, în Reșița. Clădirea în care funcționează Primăria, Consiliul Județean și Prefectura a fost cuprinsă de flăcări, iar la fața locului s-au deplasat numeroase echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Apelul la numărul unic de urgență 112 a fost dat în jurul orei 20.00, atunci când oamenii au observat fumul gros care ieșea din acoperișul clădirii din Reșița.

Autospeciale de stingere cu apă și spumă, dar și autoscări ale ISU Caraș-Severin, intervin la fața locului pentru stingere flăcărilor. Intervenția este extrem de dificilă, având în vedere înălțimea la care a izbucnit incendiul.

 
 

"Este vorba despre un incendiu care a cuprins etajul superior al clădirii și se intervine de urgență cu patru echipaje de pompieri. În acest moment, colegii intervin. Oamenii au fost evacuați și nu se înregistrează victime", a declarat Adrian Manofu, purtătorul de cuvânt al ISU Caraș-Severin.

 

Vizualizări: 2,569

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: